Besplatne Igre

Пронађи принцезу

Игра Акциони

Пронађи принцезу

Пронађи принцезу Оцена: 3/10

Пронађи принцезу игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Трагање за принцезу у лавиринтима. Морате бити опрезни да опасни предмети падају. Ако се објекат од пада, мртав си. Морате да избегне опасности да достигне принцеза вас чека на крају сваког екрана. У овој заразној игри, морате да се ослободи принцезу. Да бисте то урадили, користите тастере са стрелицама, али морате да се избегне ватрене лопте да вас убије ако вас додирују. У овој игри, ту ће бити 10 нивоа и сваки ниво је теже него прошле. Лоптице падају брже, а имате мање времена да се са принцезом.

Играно:

Ова игра је Играо: 7976 пута.положају 3056 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 3.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Оцена на основу 66 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7976 пута
Пронађи принцезу

Ови крају собе и принцезу чека на другој страни. Морате да избегавају јаја пожара који спадају и убити ако вас додирују. То је игра вештине и брзине, морате да избегне препреке и избегне опасности паднеш. Када дођете до друге стране ниво, до принцезу и да ће бити одведен на следећи екран. Морате бити брзи и пазите да те дотакнем само смрт у овој игри. Једноставна игра, али то захтева своје вештине да би што пре да спасе своју вољену. Покрени се очекује за вас!Ограничено време.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Пронађи принцезу за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Акциони флеш игра се зове Пронађи принцезу. И запамтите ово је бесплатне игра зове Пронађи принцезу и то је у вези са Акциони. Наша нова игра Пронађи принцезу је једна од најбољих игара Акциони можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Пронађи принцезу да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Пронађи принцезу
НАЗАД

Акциони највише одиграних утакмица

кит-убица ИГРАЈ ►

кит-убица

6
6 од 10 - 53442 гласова
Одиграно
332724
пута

Пљачкаш на слободи! наћи излаз из мора света. инструкције: бијег од мора света рјешав& ...

Рат змајева ИГРАЈ ►

Рат змајева

5
5 од 10 - 9706 гласова
Одиграно
98237
пута

Змајеви су у рату. Постоји велика битка ватре на небу. Допринети да се бори овог змаја ...