Besplatne Igre

тобикоми јумпман

Игра Акциони

тобикоми јумпман

тобикоми јумпман Оцена: 7/10

тобикоми јумпман игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Марио Брос тип игре где си лик који треба да скок, кретање, покрените у игри са 7 различитих светова и 28 нивоа. Премештање карактер са стрелицама и пуцати са контролном тастеру. Контроле су прилагодљиви.Игра се састоји од различитих тура, као платформе где морате да прелазите из једне у другу. Доћи до краја утакмице са својим скоковима. Морате да прикупи што више златника које се појављују на турнеји и дати вам додатне поене. Такође скривена блага које ће вам помоћи да се држи дуже у игри. Чувајте роботе убице!

Играно:

Ова игра је Играо: 11670 пута.положају 1806 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 344 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 11670 пута
тобикоми јумпман

Акциона игра у којој морате да превазиђе различите екране и платформе које ће се појавити. Шетња преко територије могуће скочивши са екрана на екран. Морате бити опрезни о роботима који се појављују, су непријатељ. Уколико робот вас додирује вам пасти на екрану и да ће бити мртав. Морате да избегне роботе који долазе на путу. Ви ће вам дати блага скривене оружје да се брани од непријатеља. Постоје изненађења сакривен иза знакова питања. Покрени и скочите кроз игру док не стигнете безбедно до краја.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове тобикоми јумпман за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Акциони флеш игра се зове тобикоми јумпман. И запамтите ово је бесплатне игра зове тобикоми јумпман и то је у вези са Акциони. Наша нова игра тобикоми јумпман је једна од најбољих игара Акциони можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом тобикоми јумпман да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

тобикоми јумпман
НАЗАД

Акциони највише одиграних утакмица

кит-убица ИГРАЈ ►

кит-убица

6
6 од 10 - 53442 гласова
Одиграно
332729
пута

Пљачкаш на слободи! наћи излаз из мора света. инструкције: бијег од мора света рјешав& ...

Рат змајева ИГРАЈ ►

Рат змајева

5
5 од 10 - 9706 гласова
Одиграно
98244
пута

Змајеви су у рату. Постоји велика битка ватре на небу. Допринети да се бори овог змаја ...