Besplatne Igre

Аркада Акција

Игра Акциони

Аркада Акција

Аркада Акција Оцена: 5/10

Аркада Акција игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Циљ ове бесплатне онлине игре је да уништи непријатеље и остати жив онолико дуго колико је то могуће. Пошто је ваш брод испаљује аутоматски, можете да усмерите своју пажњу на не погоде. Неки непријатељи ће се поделити на више непријатеља, када је ударио. Не ударај превише од њих у исто време, или да ће бити тешко да их све избегне. Прикупља Појачања кад год је то могуће. Не устручавајте се да користите бомбе ако је потребно да. Користите ВАСД или тастера са стрелицама да бисте преместили свој брод. Користите миша за циљ. Поени се постигао када је уништен непријатељ. Изношење више непријатеља у брзом сукцесије ће створити комбинације које ће повећати свој резултат.

Играно:

Ова игра је Играо: 7621 пута.положају 3536 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 0 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7621 пута
Аркада Акција

Сваки пиштољ је ефикасна против различитих непријатеља. Не покупити пиштољ ПОВЕРУП уколико већ имате пиштољ ће бити више користити у тренутној ситуацији. Појачања су изгубљени када умрете, тако да проверите да ли користите било сачуване Појачања пре него што буде сувише касно. Само један вклиуцхване може да се складишти на време, проверите да ли користите свој постојећи пред брање горе други. Имате кратак период непобедивости након поновног мреста. Користите ово да прикупља Појачања у опасним позицијама. Извадите више опасне непријатеље прво да себи дају лакше са слабијим оне. Убијање непријатеља у брзом сукцесије повећава свој бонус мултипликатор, дајући вам више оцене. Одређени непријатељи имају времена када су више поштовани. Користите ове могућности да се у крају и да их. Избегавајте ивице екрана, где могући како би се осигурало да имате довољно времена да реагује на оно што долази.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Аркада Акција за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Акциони флеш игра се зове Аркада Акција. И запамтите ово је бесплатне игра зове Аркада Акција и то је у вези са Акциони. Наша нова игра Аркада Акција је једна од најбољих игара Акциони можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Аркада Акција да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Аркада Акција
НАЗАД

Акциони највише одиграних утакмица

кит-убица ИГРАЈ ►

кит-убица

6
6 од 10 - 53442 гласова
Одиграно
332720
пута

Пљачкаш на слободи! наћи излаз из мора света. инструкције: бијег од мора света рјешав& ...

Рат змајева ИГРАЈ ►

Рат змајева

5
5 од 10 - 9706 гласова
Одиграно
98233
пута

Змајеви су у рату. Постоји велика битка ватре на небу. Допринети да се бори овог змаја ...