Besplatne Igre

Grand Theft Auto

Игра Акциони

Grand theft auto

Grand Theft Auto Оцена: 8/10

Grand theft auto игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ово је флеш верзија чувеног Гранд Тхефт Ауто серије видео игара. Уживајте у слободну вољу Гранд Тхефт Ауто у овој фласх верзији, водите своје криминалце да чине злочине што је више могуће, ударање људи и крађу аутомобила. Користите тастере са стрелицама за кретање. Са леве и десне стрелице раде само за аутомобиле. Када је пешице, миш је онај који чини карактер хода у том правцу. За напад, користите леви тастер миша.Тастер Ентер вас улази у ауто. Обратите пажњу на мисије брифинга. Кликните на дугме Плаи да бисте започели репродукцију Гранд Тхефт Ауто акциона игра.

Играно:

Ова игра је Играо: 9510 пута.положају 2812 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 8.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Оцена на основу 148 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9510 пута
Grand Theft Auto

Гранд Тхефт Ауто серијал је увек постављен на измишљеним местима у великој мери по узору на америчке градове. Познат је по својој комичан сатире америчке културе, мада серија је стекла контроверзе за одрасле природи и насилним темама. Серија се фокусира око различитих актера који покушавају да расте кроз редове подземљу, иако су њихови мотиви за то разликују у свакој утакмици.Гранд Тхефт Ауто серијал критички признатих и комерцијално успешан, пошто је продао више од 125 милиона јединица, од децембра 2012 (пре објављивања Гранд Тхефт Ауто 5 рата).

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Grand Theft Auto за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Акциони флеш игра се зове Grand Theft Auto. И запамтите ово је бесплатне игра зове Grand Theft Auto и то је у вези са Акциони. Наша нова игра Grand Theft Auto је једна од најбољих игара Акциони можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Grand Theft Auto да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Grand Theft Auto
НАЗАД

Акциони највише одиграних утакмица

кит-убица ИГРАЈ ►

кит-убица

6
6 од 10 - 53442 гласова
Одиграно
332729
пута

Пљачкаш на слободи! наћи излаз из мора света. инструкције: бијег од мора света рјешав& ...

Рат змајева ИГРАЈ ►

Рат змајева

5
5 од 10 - 9706 гласова
Одиграно
98244
пута

Змајеви су у рату. Постоји велика битка ватре на небу. Допринети да се бори овог змаја ...