Besplatne Igre

Ратови робота

Игра Акциони

Ратови робота

Ратови робота Оцена: 3/10

Ратови робота игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ова бесплатна онлине игра је око сакупљања металног отпада од других робота. Пошто роботи су направљени од метала, а не робот жели њен метални украден, мораћете прво да их све уништити. Да бисте то урадили, потребно је обе руке, један за тастатуру, а други за миша. Са тастатуре ћете контролисати кретање вашег робота, ни са ВАСД тастера или стрелица. Помоћу миша, ви ћете циљ, пуцати и бацају бомбе. Преместите га око екрана за циљ, кликните на (и задржите) да пуцају и двапут кликните да експлодира. Прикупљање остатака метала након што уништи непријатеља. Неки непријатељи могу узети више него једну прилику да се уништи.

Играно:

Ова игра је Играо: 6931 пута.положају 3498 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 3.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Оцена на основу 6 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 6931 пута
Ратови робота

Изгледа да ова игра је заснована на свету живи преласком роботи који се хране на метал других робота, и да се убијају једни друге да би преживели. Из неког разлога, постоји један робот јачи од осталих. И, наравно, он мора да се бори све слабијих робота. Погоди ко ће свирати најјачи ховер бот? Ви!Једини начин можете бити поражен уколико је најслабији роботима успеју да вас надмашују, или ако си комплетан идиот са видео игара. Па, ко ће то бити? Да ли сте мамина или сте спремни да преузму Оставе стотина бесни убица напуњени роботе?

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Ратови робота за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Акциони флеш игра се зове Ратови робота. И запамтите ово је бесплатне игра зове Ратови робота и то је у вези са Акциони. Наша нова игра Ратови робота је једна од најбољих игара Акциони можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Ратови робота да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Ратови робота
НАЗАД

Акциони највише одиграних утакмица

кит-убица ИГРАЈ ►

кит-убица

6
6 од 10 - 53442 гласова
Одиграно
332720
пута

Пљачкаш на слободи! наћи излаз из мора света. инструкције: бијег од мора света рјешав& ...

Рат змајева ИГРАЈ ►

Рат змајева

5
5 од 10 - 9706 гласова
Одиграно
98233
пута

Змајеви су у рату. Постоји велика битка ватре на небу. Допринети да се бори овог змаја ...