Besplatne Igre

радознао Авантура

Игра Авантура

радознао Авантура

радознао Авантура Оцена: 2/10

радознао Авантура игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом бесплатне онлине игре, ваш циљ је да прикупи ставке у циљу даље истражују своју околину. Користите леви и десни тастер или тастер А и Д за кретање, горе тастер или тастер В да скочи.Размакницу или тастер за контролу ће бити ваш дугме акција. Уз то, од вас ће бити у стању да уради било шта. Испитајте, покупи, коришћење, итд Сваки пут када пронађете нешто што ће моћи да користе, знак ће се појавити, зато не оклевајте да притиснете размакницу. Очи које видите у целом свету ће сачувати своју игру када их прође.

Играно:

Ова игра је Играо: 6534 пута.положају 3562 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 2.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Оцена на основу 6 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 6534 пута
радознао Авантура

Ви не можете да урадите ништа још у првој соби, тако главу у праву. Испитајте гомилу папира да се комад. Онда се врати на лево и испита оловку на сто да напишем поруку. Вратите се у десно, и испитати врата да прође белешку. Чувар ће те игнорисати, али он ће се сетити да вас нахраним. Из неког разлога, он вам даје сирће. Вратите се на прву собу и испитати чашу да у сипајте сирће, а затим побегла да избегне убијају. Ако стојите испред рупе у зиду, експлозија вас неће повредити. Онда скочите преко места где је био зид.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове радознао Авантура за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Авантура флеш игра се зове радознао Авантура. И запамтите ово је бесплатне игра зове радознао Авантура и то је у вези са Авантура. Наша нова игра радознао Авантура је једна од најбољих игара Авантура можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом радознао Авантура да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

радознао Авантура
НАЗАД

Авантура највише одиграних утакмица

туртикс ИГРАЈ ►

туртикс

6
6 од 10 - 13402 гласова
Одиграно
78457
пута

туртикс није знао шта ће се десити када је покушао лијевања моћна чаролија без надз ...

боуја је Ниња 2 ИГРАЈ ►

боуја је Ниња 2

6
6 од 10 - 10888 гласова
Одиграно
65758
пута

боуја у бања је назад! овом тренутку он је на мисији да искористе злих планова абура (т ...

рамаыана ИГРАЈ ►

рамаыана

6
6 од 10 - 4462 гласова
Одиграно
44074
пута

ова игра је базирана на епски рамаыана, у којем је краљ Рама покушава да доведе своју ...