Besplatne Igre

Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа

Игра Барбие

Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа

Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа Оцена: 3/10

Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Игра Барбие Пуззле комада, то је ниво тежине 3. Ево још комада од других лакше. Ова игра има компликација буде заблуди делова. Мораћете да ротирате комадиће да стане исправно. Претрага по исправних делова да се уклопе једни друге и иду завршетак слику девојке у Калифорнији. Наш пријатељ и принцеза је звезда ове игре у којој морате да ставите комаде слагалице у правилном положају и да се придруже једни друге да заврши слику барбику.

Играно:

Ова игра је Играо: 35701 пута.положају 513 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 3.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Оцена на основу 3772 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 35701 пута
Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа

Направите слагалица је забавна интелектуална активност. Он о томе има претходну слику, у овом случају барбику.Слика је подељен на десетине делова неправилног облика. Морате да пронађе везу између сваког од ових делова, тако да је слика Цеца је поново у потпуности. Ова слагалица има потешкоћа да комади су на позицијама које нису у реду, тако да прво морате да ставите комад у правом смеру пре него што одете у потрази за једно са стане. Када завршите ћете поново видети слику пуне Цалифорниа Гирл.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Барбие флеш игра се зове Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа. И запамтите ово је бесплатне игра зове Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа и то је у вези са Барбие. Наша нова игра Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа је једна од најбољих игара Барбие можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Барбие Пуззле: Девојка Цалифорниа
НАЗАД

Барбие највише одиграних утакмица

Шминка са Барбие ИГРАЈ ►

Шминка са Барбие

4
4 од 10 - 36324 гласова
Одиграно
254008
пута

Барбие треба слику да заведе камеру! Да бисте почели да играте са њим, само напред и уч ...