Besplatne Igre

Барби принцеза обучен као Пепељуга

Игра Барбие

Барби принцеза обучен као Пепељуга

Барби принцеза обучен као Пепељуга Оцена: 6/10

Барби принцеза обучен као Пепељуга игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри морате да изаберете најбољу хаљину за принцезе странке у дворцу. Барби је обучена као принцеза Пепељуга. Да би костим треба да идете кликом на одећу, косу и прибор да би се појавио на зглобу. Кликните поново да га нестане и изабрати другу. Морате да направите леп скуп одећу за принцезу. То ће битинајлепши и елегантан вече. Краљевска породица. Лик који долази у руци за барбику.

Играно:

Ова игра је Играо: 75762 пута.положају 178 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 6814 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 75762 пута
Барби принцеза обучен као Пепељуга

Један од омиљених принцезе за девојке је Пепељуга. Прича о девојци која је остала сироче. Њена маћеха и сестре јој третирају лоше, као слуга. Једне ноћивила изгледа да му и даје му одело да иде на журку у краљевској палати. Те ноћи на плесу под називом принца који се заљубљује у њу. Она бежи и заборавити ципелу. Принц кућа до куће тражи да пронађе власника изгубљене ципеле. Коначно пронађен је, венчати и живети срећно до краја живота. Хаве ормар пун хаљина, ципеле и перике да би савршен Барбие Пепељугу на забави вечерас. Направите костим који подсећа на оригинал. Када завршите, можете да почнете испочетка.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Барби принцеза обучен као Пепељуга за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Барбие флеш игра се зове Барби принцеза обучен као Пепељуга. И запамтите ово је бесплатне игра зове Барби принцеза обучен као Пепељуга и то је у вези са Барбие. Наша нова игра Барби принцеза обучен као Пепељуга је једна од најбољих игара Барбие можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Барби принцеза обучен као Пепељуга да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Барби принцеза обучен као Пепељуга
НАЗАД

Барбие највише одиграних утакмица

Шминка са Барбие ИГРАЈ ►

Шминка са Барбие

4
4 од 10 - 36324 гласова
Одиграно
254008
пута

Барбие треба слику да заведе камеру! Да бисте почели да играте са њим, само напред и уч ...