Besplatne Igre

3 У складу Ноћ вештица

Игра Бејеуелед

3 У складу Ноћ вештица

3 У складу Ноћ вештица Оцена: 6/10

3 У складу Ноћ вештица игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом забавна и заразна игра за поравнање објеката, мораш да играш игре на мрежи, Бејевелед тип са различитим елементима Ноћ вештица (духови, бундеве, вештице, црне мачке и други објекти застрашујуће). Да бисте то урадили, кликните мишем на ставку, а затим кликните на други елемент који је поред твоје да се размењују, хоризонтално или вертикално, да их да се построје три или више идентичних предмета. Сваки пут кад се ово, ваши поена које вам омогућавају да иде горе ниво. Сада када знате како се игра, а на вама је само резултат. Како високо можете да идете?

Играно:

Ова игра је Играо: 13493 пута.положају 1616 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 382 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 13493 пута
3 У складу Ноћ вештица

У овом Халловеен тематиком Бејевелед застрашујућим симбола као духови, монструозни рукама, вештица Котлови, црне мачке, Франкенстеин, Цристал Баллс, бундеве и чудовишта за вас да користите као иконе у овој игри око ускладити 3 идентичне податке. Такође можете омогућити или онемогућити звукове као што желите. Све наведене ставке имају везе са празника Ноћ вештица, који се слави у ноћи 31. октобра, познатог као дочекати Алл Халлов екипе. Те ноћи, све врсте чудовишта, вештице и духови су разлог за костиме милиона деце која желе да се забаве и да се прикупе многе украсе и слаткише, плаши одраслих.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове 3 У складу Ноћ вештица за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Бејеуелед флеш игра се зове 3 У складу Ноћ вештица. И запамтите ово је бесплатне игра зове 3 У складу Ноћ вештица и то је у вези са Бејеуелед. Наша нова игра 3 У складу Ноћ вештица је једна од најбољих игара Бејеуелед можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом 3 У складу Ноћ вештица да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

3 У складу Ноћ вештица
НАЗАД

Бејеуелед највише одиграних утакмица

Бејевелед бескрајна ИГРАЈ ►

Бејевелед бескрајна

4
4 од 10 - 3092 гласова
Одиграно
40489
пута

У овој игри морате да се подударају 3 или више драгуља исте врсте хоризонтално или ве& ...

Бејеуелед ин Спаце ИГРАЈ ►

Бејеуелед ин Спаце

5
5 од 10 - 1404 гласова
Одиграно
33645
пута

Ова игра је просторна верзија популарне игре \"Бејевелед\". Бејевелед је игра у којој l ...