Besplatne Igre

Амерички билијар игра

Игра Билијар

Амерички билијар игра

Амерички билијар игра Оцена: 4/10

Амерички билијар игра игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Овај онлине игра је симулатор популарне игре 8 Балл игре билијар.Циљ ове игре је да стави све лоптице осим 8 лопте је црн. То би требало да се лопта на последњем месту, и мора бити унета у супротном рупу до последњег лопту добио боју. Са компјутерског миша можете да контролишете хода белом куглом, која вам омогућава да унесете друге билијарске кугле. Набавите најбољи резултат и праксу да оспори своје пријатеље. Будите опрезни да не џеп црну лопту, јер ако изгубиш утакмицу директно. Са овим игри да научите како да играте билијар.

Играно:

Ова игра је Играо: 15811 пута.положају 1376 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 510 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 15811 пута
Амерички билијар игра

Спорт билијар је прилично стара и првобитно коришћена кугле су направљене од слоноваче. Данас синтетички материјали коришћени у његовој изради. За луг не склизне приликом удара белу куглу, креда се користи (обично плава) да бојите штап. Постоје многе варијације спорта, у зависности од земље у којој су практикују.Најпопуларнији билијар игра је 8-лопта, али постоје и други начини да се играју, са многим варијантама.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Амерички билијар игра за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Билијар флеш игра се зове Амерички билијар игра. И запамтите ово је бесплатне игра зове Амерички билијар игра и то је у вези са Билијар. Наша нова игра Амерички билијар игра је једна од најбољих игара Билијар можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Амерички билијар игра да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Амерички билијар игра
НАЗАД

Билијар највише одиграних утакмица

Сноокер мајстор ИГРАЈ ►

Сноокер мајстор

5
5 од 10 - 17082 гласова
Одиграно
277409
пута

Уколико желите да играте игру билијара, у овој игри на мрежи можете да играте попула&# ...

билијар манијак ИГРАЈ ►

билијар манијак

5
5 од 10 - 6454 гласова
Одиграно
96821
пута

И ти ће полудети за добру игру билијар? Онда чекај више. Изаберите свој омиљени снуке& ...