Besplatne Igre

Сноокер мајстор

Игра Билијар

Сноокер мајстор

Сноокер мајстор Оцена: 5/10

Сноокер мајстор игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Уколико желите да играте игру билијара, у овој игри на мрежи можете да играте популарну 8. утакмицу.Начин играња ове видеоигара је прилично веран стварности.Циљ је да се стави у рупе све кугле исте врсте, и коначно џепу 8 лопту у рупу супротном последњег лопту која је добила. Да играју билијар, изаберите белу лопту са леви тастер миша и ставите га на правом месту за ударцем. Померите миша за циљ, држите леви тастер и пустите да удари лопту са жељеном силом. Ако је циљ добро можда могли да урадимо нешто Карамбол и ставите неколико лопти у истом кадру.

Играно:

Ова игра је Играо: 277414 пута.положају 27 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 17082 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 277414 пута
Сноокер мајстор

Иако су снукер столови су обично зелене или плаве, понекад је могуће да се види како у том случају црвено. У овом спорту потребно је да имају велику прецизност и тачност приликом удара белу куглу са штапа. Постоји много билијар игре, и многе варијације ове игре, у зависности где у свету играте. У том случају, ова игра је веома слична снукер, у коме црвене и жуте лоптице се користе уместо пругаста и чврстих лоптице користи у билијар.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Сноокер мајстор за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Билијар флеш игра се зове Сноокер мајстор. И запамтите ово је бесплатне игра зове Сноокер мајстор и то је у вези са Билијар. Наша нова игра Сноокер мајстор је једна од најбољих игара Билијар можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Сноокер мајстор да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Сноокер мајстор
НАЗАД

Билијар највише одиграних утакмица

билијар манијак ИГРАЈ ►

билијар манијак

5
5 од 10 - 6454 гласова
Одиграно
96828
пута

И ти ће полудети за добру игру билијар? Онда чекај више. Изаберите свој омиљени снуке& ...

оригинални билијар ИГРАЈ ►

оригинални билијар

5
5 од 10 - 6544 гласова
Одиграно
69251
пута

Велики снукер имитација спорт у овој фласх игре, у којој кретање кугли је веома успе&# ...