Besplatne Igre

супер Сноокер

Игра Билијар

супер Сноокер

супер Сноокер Оцена: 6/10

супер Сноокер игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри базен циљ је врло једноставан: ставите све лоптице у рупе. Да бисте то урадили можете играти на столовима другачије, као трг, Пентагон облику или крст. Ако ставите више лоптице у истој рупи у истом периоду и добићете више поена који ће акумулирати на ваш укупан резултат. Изазовите своје пријатеље да видимо ко може да добије највише бодова! Да бисте добили добар ударац, морате бити опрезни са снагом вашег пуцао и циљ добро у правом смеру. Са овим онлајн игри базен знате другачији начин од типичних 8-Балл игара.

Играно:

Ова игра је Играо: 30812 пута.положају 625 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 1898 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 30812 пута
супер Сноокер

Билијар или снукер је активност забавно да се сматра спорт. Билијар се практикује на табели која је обично зелене, плаве или чак црвено.Најчешћи начин да се играју погађа белу лопту са дугом штапу, и стављање остатак куглица за различите рупе постављене на бочним странама стола.Играч који први циљ његове лопте победи. У овој игри, међутим, циљ је да ставите све лопте користећи мањи број бацања.Играч са највећим резултатом побеђује.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове супер Сноокер за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Билијар флеш игра се зове супер Сноокер. И запамтите ово је бесплатне игра зове супер Сноокер и то је у вези са Билијар. Наша нова игра супер Сноокер је једна од најбољих игара Билијар можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом супер Сноокер да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

супер Сноокер
НАЗАД

Билијар највише одиграних утакмица

Сноокер мајстор ИГРАЈ ►

Сноокер мајстор

5
5 од 10 - 17082 гласова
Одиграно
277426
пута

Уколико желите да играте игру билијара, у овој игри на мрежи можете да играте попула&# ...

билијар манијак ИГРАЈ ►

билијар манијак

5
5 од 10 - 6454 гласова
Одиграно
96836
пута

И ти ће полудети за добру игру билијар? Онда чекај више. Изаберите свој омиљени снуке& ...