Besplatne Igre

Колорит принцезу

Игра bojanke

Колорит принцезу

Колорит принцезу Оцена: 4/10

Колорит принцезу игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Принцеза дворцу иде у шетњу, али је на свет без боје, морате да сликам ову слику у црно и бело на лепом царства и његове баште. У овој игри, предлажемо изазов где морате да боје слику принцезе када се за шетњу у палати баштама. Да наслика слику, кликнете мишем на палети боја наћи на левој страни екрана, изаберите ставку коју желите да сликам, кликом мишем. Леп пејзаж који је потребна ваша помоћ да све своје боје.

Играно:

Ова игра је Играо: 24050 пута.положају 847 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 1302 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 24050 пута
Колорит принцезу

Принцеза бојење игра. Имају пејзаж са дворца краља у позадини. Испред имамо имиџ принцезе која лута у палати баште. Постојирибњак који има неку лебеди пливање. Видимо цвеће на терену. Сви елементи су у црно и бело, а ви морате да користите боје. У даљини видимо шумског дрвећа и сунце на небу. Принцеза носи букет цвећа у рукама. Морате да сликам све елементе боје. Када завршите можете да одштампате на слику да би лепо сећање.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Колорит принцезу за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Bojanke флеш игра се зове Колорит принцезу. И запамтите ово је бесплатне игра зове Колорит принцезу и то је у вези са Bojanke. Наша нова игра Колорит принцезу је једна од најбољих игара Bojanke можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Колорит принцезу да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Колорит принцезу
НАЗАД

Bojanke највише одиграних утакмица

Драцулаура бојења ИГРАЈ ►

Драцулаура бојења

6
6 од 10 - 390 гласова
Одиграно
31405
пута

Бесплатни онлине игра у којој можете да обојите мрежи Драцулаура, слатка вампир де ...

Бојења Слике Аватар ИГРАЈ ►

Бојења Слике Аватар

4
4 од 10 - 1454 гласова
Одиграно
25055
пута

У овој игри, морате да боје ову слику, где можете да видите главне ликове из филма ават ...