Besplatne Igre

Бојења Слике Аватар

Игра bojanke

Бојења Слике Аватар

Бојења Слике Аватар Оцена: 4/10

Бојења Слике Аватар игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, морате да боје ову слику, где можете да видите главне ликове из филма аватар, Џејк и Неитири. У овој игри, морате да боје ову слику, где можете да видите главне знакове у Џејмс Камерон (Аватар филм). Да бисте то урадили, кликните на боје помоћу миша и боја елемент слике са том бојом, кликом на ставку. Можете бити креативни са употребом боја, али знате да је већина тела ванземаљаца у овом филму су плаве. Људи достићи тешку планету настањују расе која жели да остане у свом окружењу, изазива туче између људи и ванземаљаца.

Играно:

Ова игра је Играо: 25045 пута.положају 794 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 1454 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 25045 пута
Бојења Слике Аватар

Аватар, Џејмс Камерон на екологије, заштите животне средине и поштовање права. То је филм о поштовању других култура и како људи верују да боље од других. У овој игри морате да се бојите лица протагониста филма са овим палете боја. Изаберите боје и кликните на сваки део тела, тако да је пуна боја. То је једноставна и забавна игра која вам омогућава да развије своју креативност. Морате да прати модел, можете да сликам шта год желите боју коју желите. Протагонисти овог великог филма имају плаву кожу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Бојења Слике Аватар за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Bojanke флеш игра се зове Бојења Слике Аватар. И запамтите ово је бесплатне игра зове Бојења Слике Аватар и то је у вези са Bojanke. Наша нова игра Бојења Слике Аватар је једна од најбољих игара Bojanke можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Бојења Слике Аватар да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Бојења Слике Аватар
НАЗАД

Bojanke највише одиграних утакмица

Драцулаура бојења ИГРАЈ ►

Драцулаура бојења

6
6 од 10 - 390 гласова
Одиграно
30105
пута

Бесплатни онлине игра у којој можете да обојите мрежи Драцулаура, слатка вампир де ...

Колорит принцезу ИГРАЈ ►

Колорит принцезу

4
4 од 10 - 1302 гласова
Одиграно
24031
пута

Принцеза дворцу иде у шетњу, али је на свет без боје, морате да сликам ову слику у црно ...