Besplatne Igre

Деда Мраз у Аустралији

Игра Божић

Деда Мраз у Аустралији

Деда Мраз у Аустралији Оцена: 4/10

Деда Мраз у Аустралији игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Држати даље од Деда Мраза ове топле аустралијске песком што је дуже могуће заснован клик да скочи у ваздух. Да га задржи плута, кликните на фигуру Деда Мраза да задржи у ваздуху. Повремено, поклон од свог чаробног торби ће пасти. А ако сте у стању да кликнете на њих пре него што падне на песак, добити додатне поене! Направите Деда Мраз лети и добити поклоне од врећу поклона. Веома забавна и заразна игра. Једноставна ствар да игра овај Божић.

Играно:

Ова игра је Играо: 10110 пута.положају 2205 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 314 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10110 пута
Деда Мраз у Аустралији

Деда Мраз ће провести Божић у Аустралији. Али он не може да хода на песку плаже, тако да морате да вам помогне да се плута на ваздуху. Морате да кликнете много пута, као што можете о њему да не падне. Сваки клик направите ће вас мало времена лебди. С времена на време снаша торба ове јесени можете узети неки за вас ако кликнете на време мишем преко њега. Ви ћете добити додатне поене ове специјалне награде. Мере број кликова можете да урадите, покушајте да се побољша следећи пут.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Деда Мраз у Аустралији за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Деда Мраз у Аустралији. И запамтите ово је бесплатне игра зове Деда Мраз у Аустралији и то је у вези са Божић. Наша нова игра Деда Мраз у Аустралији је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Деда Мраз у Аустралији да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Деда Мраз у Аустралији
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241869
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43812
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...