Besplatne Igre

Сакупите Поклоне

Игра Божић

Сакупите Поклоне

Сакупите Поклоне Оцена: 5/10

Сакупите Поклоне игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, Деда је клизање. Ирваса су побегли са својим санке пуно поклона и неки поклони су пали с неба у трци. Ваш задатак је да прикупи поклоне за свакога има да се жалимо на Бадње вече. Користите тастере са стрелицама за контролу проблема. Морате да се поклони падне у црвено врећа Деда Мраз. Ирваса пролази кроз небо као поклон пакетима и другим објектима пасти на земљу. Морате да прикупи што више поклона као могуће без пада у снегу.

Играно:

Ова игра је Играо: 9360 пута.положају 2611 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 66 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9360 пута
Сакупите Поклоне

У овој игри, Деда је клизање. Његови Скидс су веома тешки и неки поклони су пали доле. Ваш задатак је да прикупи поклоне, тако да нико не мора да плаче на Бадње вече. Користите тастере са стрелицама за контролу Деда Мраза. Сет од Божића. За небо ће проћи Деда и санке падају поклоне. Ви контролишете главни лик који иде са скијама на снегу. Мораш да идеш са брање џак црвених пакета падају са неба. Морате да покушате никакве драгоцености које падају на снегу. Када више пакети покупити више поена зарадите. Да ли сва деца имају своје Срећан Божић ове године.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Сакупите Поклоне за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Сакупите Поклоне. И запамтите ово је бесплатне игра зове Сакупите Поклоне и то је у вези са Божић. Наша нова игра Сакупите Поклоне је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Сакупите Поклоне да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Сакупите Поклоне
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241869
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43812
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...