Besplatne Igre

Паинт са бојама за Деда Мраза

Игра Божић

Паинт са бојама за Деда Мраза

Паинт са бојама за Деда Мраза Оцена: 2/10

Паинт са бојама за Деда Мраза игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Активност која забавља сликарство у Деда Мраза са бојама, а када завршити можете штампати и користити онда као Божић украс. Сопствени игра за празнике. Деда Мраз ће почети своју турнеју и већ је поклони смени пуну пакет назад! Боја ову слику и послати као разгледницу пријатељима или одштампате слику. Прво, одаберите боју, тако што ћете кликнути мишем, а затим изаберите ставку коју желите да нацртате, тако што ћете кликнути мишем на подручју, то ће бити у потпуности обојене. Уживајтедекоративне и забаван.

Играно:

Ова игра је Играо: 9281 пута.положају 2483 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 2.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Оцена на основу 114 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9281 пута
Паинт са бојама за Деда Мраза

Активност за Божић у којем имате црно-белу слику Деда Мраза да сликас. Призор који оставља своју кућу,пејзаж је прекривен снегом. Узмите црвени костим са белим крзном. Ми видимо јелку која носи све постављене декорацију. На небу звезде сијају. Постоје многи елементи који треба да наслика боје. Дрвеће је зелено и црвено костим, све остало мора да буде ваша машта одлучити. Када завршите активност можете да одштампате резултат и користили слику као украс у кући, или да се у школу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Паинт са бојама за Деда Мраза за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Паинт са бојама за Деда Мраза. И запамтите ово је бесплатне игра зове Паинт са бојама за Деда Мраза и то је у вези са Божић. Наша нова игра Паинт са бојама за Деда Мраза је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Паинт са бојама за Деда Мраза да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Паинт са бојама за Деда Мраза
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1242121
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43827
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...