Besplatne Igre

Бојење Деда Мраз

Игра Божић

Бојење Деда Мраз

Бојење Деда Мраз Оцена: 5/10

Бојење Деда Мраз игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Слика Деда Мраза у црно и бело да можете сликати са бојама, активности забавно и онда можете да одштампате и користити као украс Божић. У овој игри, морате да боје слику Деда Мраза који је без боје, црно на бело. Да наслика, кликните мишем на дебљину и боју коју желите и када сте одабрали дебљину и боју, кликнете мишем у једној руци, а овај цртеж ће бити испуњен бојом. Забава цртеж Деда Мраза тражи новац на Божић, који је врло типичан продавница у добротворне сврхе.

Играно:

Ова игра је Играо: 8893 пута.положају 2675 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 86 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8893 пута
Бојење Деда Мраз

Деда Мраз звони звоно да питам за новац донирати у добротворне сврхе. На Божић је врло уобичајено да имају кампање да помогне сиромашнима. Слика је у црно и бело, тако да ће Аппликуе боје. Танак Божић карактер исмешно лице. Активност за децу који је забаван и образовни. Примените боје као они заиста јесу или желе, истражите своју креативност мешањем боје, тако да га више привлачан. Када завршите активност, можете да пошаљете на штампач да има папира за цртање цртеж и користити га код куће или у школи, као декорацију.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Бојење Деда Мраз за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Бојење Деда Мраз. И запамтите ово је бесплатне игра зове Бојење Деда Мраз и то је у вези са Божић. Наша нова игра Бојење Деда Мраз је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Бојење Деда Мраз да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Бојење Деда Мраз
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241876
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43813
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...