Besplatne Igre

три слагалице Деда Мраза

Игра Божић

три слагалице Деда Мраза

три слагалице Деда Мраза Оцена: 5/10

три слагалице Деда Мраза игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој слагалици Деда Мраза можете бирати између три различита илустрацијама најпопуларнијих Божић карактера. У једном од њих он чита писма које деца пишу, у другом он је путовао са поклонима за дистрибуцију, а последњи можете видети леп Нигхт Сцене. Постоје и друге опције можете променити, као облика комада и димензије слагалице. Да бисте ротирали комада можете користити размакницу, точкић миша или тастера са стрелицама. Забавите Реконструкција слике Деда Мраза у лепом Божић игра!

Играно:

Ова игра је Играо: 8743 пута.положају 2707 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 80 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8743 пута
три слагалице Деда Мраза

Предлажемо забавну игру за Божићне празнике у којима можете да довршите три загонетке око Деда Мраза. Већина загонетке имају традиционалне комада, али у овој игри можете да изаберете из неколико различитих облика, са заобљеним, квадратни или троугла ивицама или мешавину свих њих. Сцене су приказане неке лепе дело карактерише Деда Мраза, који је лик који најбоље симболизује Божић. Морате решити ове загонетке у најкраћем могућем року.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове три слагалице Деда Мраза за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове три слагалице Деда Мраза. И запамтите ово је бесплатне игра зове три слагалице Деда Мраза и то је у вези са Божић. Наша нова игра три слагалице Деда Мраза је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом три слагалице Деда Мраза да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

три слагалице Деда Мраза
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1242154
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43834
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...