Besplatne Igre

Загонетке Божић слика

Игра Божић

Загонетке Божић слика

Загонетке Божић слика Оцена: 6/10

Загонетке Божић слика игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, имамо 3 фотографије са типичним Божић сценама, морамо да се обнови. Ви бирате који слика коју желите да конвертујете у збуњују и тип комада који ће разлажу. Имају различите врсте делова. Такође ако желите комади су у исправном смеру, или ако желите комада да се ротирају да дају на њеном правилном положају. Изаберите број комада да се заврши. Сто висе комада имате теже је да се прекомпонују. И почети утакмицу. Имају штоперицу за мерење времена, морате да решите у најкраћем могућем року.

Играно:

Ова игра је Играо: 8589 пута.положају 2778 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 34 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8589 пута
Загонетке Божић слика

Један од најбољих слагалица тамо. Ви бирате слику која ће разбити у комаде да га поновите поново. Онда бира различите могућности постоје делови са округлом или квадратном облика између осталих. Коначно, број комада. Са овим ћете дефинисати ниво тежине. Што мање комада, лакше ће бити да се поново изгради слагалицу. Ако деца имају боље најмањи могући.Иста слика може да уради са различитим бројем комада да се посматра време и тешкоће. Све у овој игри можете да прилагодите да буде прилагођен вашем искуству.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Загонетке Божић слика за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Загонетке Божић слика. И запамтите ово је бесплатне игра зове Загонетке Божић слика и то је у вези са Божић. Наша нова игра Загонетке Божић слика је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Загонетке Божић слика да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Загонетке Божић слика
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1242121
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43827
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...