Besplatne Igre

поклон пакети

Игра Божић

поклон пакети

поклон пакети Оцена: 6/10

поклон пакети игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Помоћ Деда Мраза да припреми поклоне да буде испоручена на деци за Божић. Да ли све потребне ставке, ви само треба да види образац, поклон, замотати поклон, трака и паковање га уради исти пакет. Припремите што више можете. На траке пролазе све елементе и морате да изаберете оне које су исте као у моделу да створи исти пакет Божићни поклон. Што више пакета можете играти, деца ће имати више поклоне. Вилењак ће вам кажем све време је пакет морате да урадите.

Играно:

Ова игра је Играо: 8218 пута.положају 3009 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 36 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8218 пута
поклон пакети

У овој Божић игри морате да се пакети који помагачи Деда Мраза са поклонима који су дати за децу на Бадње вече. Погледајте модела поклон пакет и морате да направите једну такву да прође тест. Морате да направите један са истом папир за паковање, као и исту играчку у истој петљи. Што више пакета можете играти у време дато више поена зарадите. Поклони се дају деци, то многи од њих срећан и потпун све могуће пакете.Литтле Елф, помоћник Деда Мраза ће у сваком тренутку указује на пример морате да играте.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове поклон пакети за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове поклон пакети. И запамтите ово је бесплатне игра зове поклон пакети и то је у вези са Божић. Наша нова игра поклон пакети је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом поклон пакети да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

поклон пакети
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1242117
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43826
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...