Besplatne Igre

6 загонетке Божића

Игра Божић

6 загонетке Божића

6 загонетке Божића Оцена: 5/10

6 загонетке Божића игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Игра у којој морате да решите загонетке Божић, постоји 6 лепе слике о Божић, снег, Снешко Белић, јелке и још много тога у овој игри. Превуците и отпустите комадиће да своје право место у времену даје!Игру, укључујући 6 нивоа. Нивелисање до је повећање тешкоћа да реши сваки од загонетки. Морате да пронађете место сваког од комада у исправном положају да прекомпонује. Циљ је да се врати да види целу слику. Тешкоћа ниво игре је једноставан за свакога.

Играно:

Ова игра је Играо: 10782 пута.положају 2000 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 422 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10782 пута
6 загонетке Божића

Игра у којој морате да урадите било коју од загонетки које предлажемо у овој колекцији, са сликама као Снешко Белић, Божићни поклони, светла и венце. Изаберите било коју од слика које нудимо да почне да игра. Циљ је да се врати у обнови слику тако да изгледа као да на први поглед. Ниво тешкоће је низак, тако да се може играти људи свих узраста. На Божић је за децу да имају добар колико сте активности које помажу им уживају дух Божића.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове 6 загонетке Божића за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове 6 загонетке Божића. И запамтите ово је бесплатне игра зове 6 загонетке Божића и то је у вези са Божић. Наша нова игра 6 загонетке Божића је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом 6 загонетке Божића да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

6 загонетке Божића
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241869
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43812
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...