Besplatne Igre

Деда Мраз против ванземаљаца

Игра Божић

Деда Мраз против ванземаљаца

Деда Мраз против ванземаљаца Оцена: 9/10

Деда Мраз против ванземаљаца игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Да ли имате шта је потребно да спасе свет од инвазије ванземаљаца на Божић?. Ваш сан вожње санке могу остварити са овом игром! Брани против напада ванземаљаца снимања и избегавање напада преко неба. Користите стрелице за кретање санке и размакницу на тастатури да пуца. Морате бити опрезни да изаберете пингвине да одвеже када су ванземаљци уништавају. На крају ћете бити играње суочити велики газда.

Играно:

Ова игра је Играо: 9152 пута.положају 2567 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 9.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Оцена на основу 226 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9152 пута
Деда Мраз против ванземаљаца

Деда Мраз трпи напад од стране ванземаљаца као што лети преко неба са својим санкама. У овој акцији игри морате да пуца летеће тањире те отпусте. Деда Мраз санке док пилотирање НЛО скочити. Морате да избегне метак и пуца да уништи непријатеље. Када је један од непријатеља умре полетела пингвина морате да покушате да ухвати, да ће вам дати додатне поене. До неба лети поклон пакете који ће вам дати оружје и додатне опције ако узмете. Забаван и једноставан за ову активност Божић.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Деда Мраз против ванземаљаца за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Деда Мраз против ванземаљаца. И запамтите ово је бесплатне игра зове Деда Мраз против ванземаљаца и то је у вези са Божић. Наша нова игра Деда Мраз против ванземаљаца је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Деда Мраз против ванземаљаца да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Деда Мраз против ванземаљаца
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1242121
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43827
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...