Besplatne Igre

Снупи краси јелку

Игра Божић

Снупи краси јелку

Снупи краси јелку Оцена: 4/10

Снупи краси јелку игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Снупи је тужан јер нико не воли јелку је изабрао и он треба вашу помоћ. Јер, морате да украсите јелку, кликом на украс са леви тастер миша и померањем накит са покретом миша. Чарли Браун је тужан јер нико не воли јелку је изабрао и треба вашу помоћ. Морате да украсите јелку са орнаментима предлаземо. Имамо Божић светла. Имамо стаклене кугле и шарене венце. Свекласични Божић декорација за вас да играте са својим дрветом.

Играно:

Ова игра је Играо: 10520 пута.положају 2074 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 246 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10520 пута
Снупи краси јелку

Снупи, пас стрип и цртани филмови имају јелку за декорацију. Она нема украс на, тако да ваш посао данас је да се направи леп украс за празнике. Морате да ставите украсне венце, обојене кугле светла, декорација и не заборавите да све врх са звездом на врху. На Божић класична декоративни елементи на располагању. Не заборавите да ставите боје светла. На крају свих комбинација боја звезде чинидрво је комплетан. Надам се да уради велики посао.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Снупи краси јелку за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Снупи краси јелку. И запамтите ово је бесплатне игра зове Снупи краси јелку и то је у вези са Божић. Наша нова игра Снупи краси јелку је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Снупи краси јелку да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Снупи краси јелку
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1242121
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43827
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...