Besplatne Igre

Укључите Божић светлост

Игра Божић

Укључите Божић светлост

Укључите Божић светлост Оцена: 4/10

Укључите Божић светлост игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Морате да се сва светла на Божић кугле су укључени за победу. Ова игра је логичка слагалица Божић игра која ће тестирати своје вештине ума! Са 20 нивоа да се играју и проводе своје празника! Морате да активирате све божићне кугле, кликните на Божић лопту и укључити или искључити, у зависности од стања, и тако ће 4 кугле ближе. Или све или ништа, тако да морате бити пажљиви и имају сва светла како би се прође нивоу. Деда Мраз ће доћи да вам честитам када га добијете.

Играно:

Ова игра је Играо: 12568 пута.положају 1625 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 426 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 12568 пута
Укључите Божић светлост

Подесите да бисте укључили сва Божић светла у исто време. Светла су на Божић лопте и морате да се о то раде сви су осветљени тренутак у времену. Сваки пут када кликнете на лопту, или искључите ово и да су око. Морате да се многи ментални калкулације да видимо у којој морате да кликнете да задржи оно што сте урадили.Веома заразна игра која захтева од вас да мислите мало. Нећете се покајати пробати. То је веома заразна игра и на крају се сања и укључите све Божић кугле. Деда Мраз ће честитати сваку промену нивоа.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Укључите Божић светлост за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Укључите Божић светлост. И запамтите ово је бесплатне игра зове Укључите Божић светлост и то је у вези са Божић. Наша нова игра Укључите Божић светлост је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Укључите Божић светлост да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Укључите Божић светлост
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241869
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43812
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...