Besplatne Igre

Баллс оф боја

Игра Божић

Баллс оф боја

Баллс оф боја Оцена: 5/10

Баллс оф боја игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагрупа, више поена резултат од њеног уништења, ако добијете довољно бодова ви провели на следећи ниво. Морате да уклоните групе лоптице исте боје и на тај начин имају кугле пада преко. Циљ је да се покуша да елиминише све кугле које имате на екрану да бисте прешли на следећи ниво. Покушајте да групе су велики као могуће да зарадите више поена са сваког покрета.

Играно:

Ова игра је Играо: 1242154 пута.положају 5 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 86436 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 1242154 пута
Баллс оф боја

Активности за све узрасте у којој морате да уклоните групе кугле, свих боја, али они су од једне боје. Морате упарити по јелку украсима, али суисте боје, већа групавише поена ће добити. Божић музика звучи док свира, то ће учинити још забавније. Веома забавна активност у којој морате да се придруже лоптице исте боје да би ове експлодирати и нестају. Већегрупе и више бројева имате, више поена ће се померити. Игра се завршава кадаекран постане празан и иде на следећи ниво.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Баллс оф боја за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Баллс оф боја. И запамтите ово је бесплатне игра зове Баллс оф боја и то је у вези са Божић. Наша нова игра Баллс оф боја је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Баллс оф боја да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Баллс оф боја
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43833
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...

Деда Мраз у граду ИГРАЈ ►

Деда Мраз у граду

6
6 од 10 - 4656 гласова
Одиграно
42582
пута

Спреад над кровове кућа у градском брање горе и остављајући колачиће и поклон паке ...