Besplatne Igre

Божић иконе

Игра Божић

Божић иконе

Божић иконе Оцена: 4/10

Божић иконе игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Уклања све објекте које можете да се прикажу. Користите миша да кликнете на Божић симболе. Морате да кликнете на два или више симбола истог типа да их уклоните. Време је брзо трчање и додаје линију на дну траке статуса када завршите. Игра се завршава када свака колона стигне до врха екрана. Постоје посебне кутије да вам помогну. Веома заразна игра за добар провод овог Божића.

Играно:

Ова игра је Играо: 11057 пута.положају 1942 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 276 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 11057 пута
Божић иконе

Користите миша да кликнете на Божић симбола. Морате да кликнете на два или више симбола истог типа да их уклоните. Време је брзо трчање и додаје линију на дну све док не стигне до врха. Онда је игра готова! Можете да постигну више поена ако кликнете на симболе унутар зеленој траци к2.Игра има Хигхсцорес. Сет од божићних симбола. Класични објекти и иконе празника као игру у којој морате да уклоните објекте приказана на екрану. Са компјутерског миша кликните на сваки пар објеката, тако да они нестану. Они морају да буду два или више једнаке цифре за брисање. Ваш циљ је да нестане све могуће. Ако је екран потпуно пуна губите игру. Уживајте у овом Божић је заразна и забавна игра за све узрасте.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Божић иконе за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Божић иконе. И запамтите ово је бесплатне игра зове Божић иконе и то је у вези са Божић. Наша нова игра Божић иконе је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Божић иконе да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Божић иконе
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241869
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43812
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...