Besplatne Igre

Декорација од јелке

Игра Божић

Декорација од јелке

Декорација од јелке Оцена: 5/10

Декорација од јелке игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Класична игра за празнике који ће ставити украс на јелку, без ризика лома ништа, јер би породица. Хаве дрво је зелено, нема ништа. Мораћете да ставите Божић светла, кугле, венце, орнаменте и звезду на самом врху стабла. Креирање лепа као што можете декор. Као што је урађено у време празника у свакој кући морате да ставите украсне елементе које треба класичан дрво, да буде централни део целе породице. Сајт где су поклони оставили да испоручи.

Играно:

Ова игра је Играо: 14551 пута.положају 1456 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 1556 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 14551 пута
Декорација од јелке

Активност која морате да ставите све елементе дизајна јелку. Погледајте накит који можете ставити као светла, осветљење је веома важно, а то је оно што га чини привлачним. Кугле и венце је оно што јој даје више боје. Деца уче од малих ногу да је овај центар прославе, има посебно место у кући и да је тамо где нам се даје поклоне. Сада можете да вежбате са својим декорација за Божић симбол.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Декорација од јелке за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Декорација од јелке. И запамтите ово је бесплатне игра зове Декорација од јелке и то је у вези са Божић. Наша нова игра Декорација од јелке је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Декорација од јелке да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Декорација од јелке
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241826
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43802
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...