Besplatne Igre

Деда Мраз у граду

Игра Божић

Деда Мраз у граду

Деда Мраз у граду Оцена: 6/10

Деда Мраз у граду игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Спреад над кровове кућа у градском брање горе и остављајући колачиће и поклон пакете унутар димњака. Санта могу да носе пуно поклона иза њега, али могу само да их остави у камину. Деда Мраз мора да испоручи све поклоне и колачиће пре него штосунце изађе. Не додирујте ТВ антене и будите опрезни са птицама, који ће покушати да украде колачиће и поклоне. Поред тога, постоје и чоколада слова: прикупљање слова С, И, Н и Т да добијете додатни живот. То јеплатформа игра као Марио Брос.

Играно:

Ова игра је Играо: 42566 пута.положају 424 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 4656 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 42566 пута
Деда Мраз у граду

Ако завршен у року од два минута, имате времена за бонус ниво. Тражи на крововима је веома опасно: Деда Мраз не би задржи пад икров понекад може да буде веома клизав. Платформа игра са Деда Мраза у којој сваки стек је означена бројем (број медењак колачиће је потребно) и боје (боје на поклон). Сакупите поклоне и нека сваки пакет тамо где припада, видећете боју. Сакупите колачиће и друге награде на путу као додатни бонус игри.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Деда Мраз у граду за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Деда Мраз у граду. И запамтите ово је бесплатне игра зове Деда Мраз у граду и то је у вези са Божић. Наша нова игра Деда Мраз у граду је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Деда Мраз у граду да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Деда Мраз у граду
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1241868
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43811
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...