Besplatne Igre

Испоручи поклоне од Деда Мраза

Игра Божић

Испоручи поклоне од Деда Мраза

Испоручи поклоне од Деда Мраза Оцена: 7/10

Испоручи поклоне од Деда Мраза игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

То је Бадње вече и Деда Мраз ће врло касно да испоручи поклоне свима, па она те је затражила помоћ и морате да отпустите поклоне на правом месту. Мораћете да помогне у оним градовима које је најпотребнија. Са гнева стрелице креће санке у свим правцима, и асдф кључеве ће бацити поклоне у складу са тим. Запамтите притисните поклон када гледа санке пролази преко чарапа. Кључ одговара љубичасте боје, плавој С, Д и Ф на зелено у жуто. У руци је да сва деца имају дар.

Играно:

Ова игра је Играо: 10541 пута.положају 2061 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 206 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10541 пута
Испоручи поклоне од Деда Мраза

Фли на Божић да испоручи све поклоне за децу. Од санкама Деда Мраза морати да одустане од поклоне у чарапе за Божић. Фли санке кроз небо главних градова света. Пуцајте поклоне из ваздуха на правим местима, обележен бојама чарапа. Морате да избегне авиона, птице, падобран и све ставке које лете дању на небу. Ви ћете бити срећни ако сва деца имају своје поклоне на време. Помоћ сву децу света на овај посебан дан.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Испоручи поклоне од Деда Мраза за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Божић флеш игра се зове Испоручи поклоне од Деда Мраза. И запамтите ово је бесплатне игра зове Испоручи поклоне од Деда Мраза и то је у вези са Божић. Наша нова игра Испоручи поклоне од Деда Мраза је једна од најбољих игара Божић можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Испоручи поклоне од Деда Мраза да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Испоручи поклоне од Деда Мраза
НАЗАД

Божић највише одиграних утакмица

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

Баллс оф боја

5
5 од 10 - 86436 гласова
Одиграно
1242121
пута

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагру&# ...

трговине и патуљци ИГРАЈ ►

трговине и патуљци

6
6 од 10 - 3138 гласова
Одиграно
43827
пута

непосредно пре Божића, пешчана посјета јој бака и учи да је бака у банци кредит на њу д ...