Besplatne Igre

прибор за лутке Братз

Игра Братз

прибор за лутке Братз

прибор за лутке Братз Оцена: 5/10

прибор за лутке Братз игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Помоћу миша, морате да се облаче лутку имате као модел са десне стране екрана, превуците перику и чизме да одговара боја. Прво кликните косу и чизме померањем миша можете да носите лутка тело. То је једноставна активност која одмах видети резултат као што је. Перике имају три боје зелене, црвене и љубичасте и чизме исте боје. Морате да направите комбинације боја мада можете мешати боје или стави исте у чизмама и перике.

Играно:

Ова игра је Играо: 17145 пута.положају 1235 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 510 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 17145 пута
прибор за лутке Братз

Игра на Братз лутке. Маттел лутке, називају Дејна, Саша и Фиби. У овој модној игри морате да се облаче лутку у чизмама и перику. Имате три боје перика које можете изабрати црвене, зелене или љубичасте боје. Имају високе чизме исте три боје. Можете ставити лутка одећу да уради исту боју или различите комбинације боја. Плаи да научи да координира боје у моди. Са ограниченим могућностима да се играју, али забавно за модне.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове прибор за лутке Братз за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Братз флеш игра се зове прибор за лутке Братз. И запамтите ово је бесплатне игра зове прибор за лутке Братз и то је у вези са Братз. Наша нова игра прибор за лутке Братз је једна од најбољих игара Братз можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом прибор за лутке Братз да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

прибор за лутке Братз
НАЗАД

Братз највише одиграних утакмица

братз макеовер ИГРАЈ ►

братз макеовер

4
4 од 10 - 3554 гласова
Одиграно
46496
пута

Изаберите Братз стил који желите да дате. Прво, морате да се шампон, оперите и осушите ...

Стилиста за моделе ИГРАЈ ►

Стилиста за моделе

5
5 од 10 - 4006 гласова
Одиграно
40201
пута

Ви сте дизајнер Брац лутке. Тражи, микс и меч најновију популарне модне стилове и за њ ...