Besplatne Igre

Бебе авантуристички

Игра Братз

Бебе авантуристички

Бебе авантуристички Оцена: 6/10

Бебе авантуристички игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Игра донесе играчке и пријатеље у свету Брац лутке. Изаберите једну од беба да почне. Користите тастере са стрелицама да бисте преместили свој карактер, и да иде горе и доле лифтова и покретних степеница. Избегне поломљене играчке. Упознајте са силеџија, ће коштати изгубите пријатеља или боцу! Не дај да те ухвати.!Бочица ће вас држати у игри, можете да изгубите један ако станете на сломљеном играчку. Пронађите нову играчку (плава) ће зарадити поене. Они вас такође заштитити силеџија и поломљене играчке (црвене). Пронађи све своје пријатеље и штене, такође, и тражити излаз.

Играно:

Ова игра је Играо: 28238 пута.положају 640 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 2752 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 28238 пута
Бебе авантуристички

Братз бебе игру. Да бисте репродуковали карактер у Братз Бабиз. Платформа авантура игра у којој морате да сазнате на турнеју. Мораш да идеш покупите своје пријатеље и проналажење нове играчке, избегавање сломљена и беже непријатеља. Ако пронађете нове играчке зарадите поене. Ако непријатељ ухвати или ако додирнете Брокен Тои изгубити поене. Зарадите додатне поене са својим пријатељима, док гледа кроз различите екране.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Бебе авантуристички за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Братз флеш игра се зове Бебе авантуристички. И запамтите ово је бесплатне игра зове Бебе авантуристички и то је у вези са Братз. Наша нова игра Бебе авантуристички је једна од најбољих игара Братз можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Бебе авантуристички да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Бебе авантуристички
НАЗАД

Братз највише одиграних утакмица

братз макеовер ИГРАЈ ►

братз макеовер

4
4 од 10 - 3554 гласова
Одиграно
46495
пута

Изаберите Братз стил који желите да дате. Прво, морате да се шампон, оперите и осушите ...

Стилиста за моделе ИГРАЈ ►

Стилиста за моделе

5
5 од 10 - 4006 гласова
Одиграно
40201
пута

Ви сте дизајнер Брац лутке. Тражи, микс и меч најновију популарне модне стилове и за њ ...