Besplatne Igre

Мода за лето

Игра Братз

Мода за лето

Мода за лето Оцена: 5/10

Мода за лето игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У лето је време топло, тако да морате да изаберете свежије одећу за ову девојку. У лето Братз су веома вруће, тако да морате да носите светлу одећу. У овој игри, ви ће користити миша да кликнете одећу и померањем миша, померити хаљину на телу лутке. Имате десетине комада одеће које можете изабрати. Морате да направите скуп начин који је прилично користан и за лето. Братз лутке су љубитељ моде, па морате да помогнете да се Летња одећа је веома леп, модеран и адекватне топлоте за неколико дана, а посебно да иде на плажу. Летња мода за неколико топлих дана.

Играно:

Ова игра је Играо: 10946 пута.положају 1985 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 234 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10946 пута
Мода за лето

Летња мода игра у којој морате да равнати протагониста са кратким одеће. То је топло у игри и морате да цео орман за модел имате. Изаберите купаћи костим, шал, капа, кошуља, ципеле, накит, наочаре и све што вам је потребно за један дан на плажи или базен. У лето хаљина много променити, јер је веома топло, а одећа мора да се прилагоди тој ситуацији. Одећа краћи, са мање и лакше тканине.Остатак можете провести дан на плажи или поред базена, сунчање или опуштање.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Мода за лето за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Братз флеш игра се зове Мода за лето. И запамтите ово је бесплатне игра зове Мода за лето и то је у вези са Братз. Наша нова игра Мода за лето је једна од најбољих игара Братз можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Мода за лето да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Мода за лето
НАЗАД

Братз највише одиграних утакмица

братз макеовер ИГРАЈ ►

братз макеовер

4
4 од 10 - 3554 гласова
Одиграно
46535
пута

Изаберите Братз стил који желите да дате. Прво, морате да се шампон, оперите и осушите ...

Стилиста за моделе ИГРАЈ ►

Стилиста за моделе

5
5 од 10 - 4006 гласова
Одиграно
40212
пута

Ви сте дизајнер Брац лутке. Тражи, микс и меч најновију популарне модне стилове и за њ ...