Besplatne Igre

Братз носе ношње

Игра Братз

Братз носе ношње

Братз носе ношње Оцена: 5/10

Братз носе ношње игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Иако су Братз лутке су увек обучени у одећу савремених, у овој игри можете да се облаче ову Братз са различитим одела од давнина. Они су постављени у различитим мода последњих хаљине. Неки од тих традиционалних хаљина су инспирисани модом из викторијанског доба. У свету Манга називају лолита лутке обучене у овом стилу. Да хаљина ову лутку, превуците сваку ставку на лутку телу. Ту су и торбе, ципеле, перике и шешире који можете да комбинујете како желите. Путовање у прошлост са овим смешним одећу давнина.

Играно:

Ова игра је Играо: 11348 пута.положају 2045 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 236 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 11348 пута
Братз носе ношње

Сетови видимо у овој игри инспирисани су костимима носили у прошлости, као викторијанског доба. Братз карактерише хаљини са последњој моди, али у овом случају можемо да видимо у периоду одећу. Такве хаљине и хаљине имају велики шарм, а лутка је обучена са великом елеганцијом. Хаљине имају дуг лет и много украса и детаља, чак се нешто претрпани, што је одлика старог моде.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Братз носе ношње за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Братз флеш игра се зове Братз носе ношње. И запамтите ово је бесплатне игра зове Братз носе ношње и то је у вези са Братз. Наша нова игра Братз носе ношње је једна од најбољих игара Братз можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Братз носе ношње да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Братз носе ношње
НАЗАД

Братз највише одиграних утакмица

братз макеовер ИГРАЈ ►

братз макеовер

4
4 од 10 - 3554 гласова
Одиграно
46535
пута

Изаберите Братз стил који желите да дате. Прво, морате да се шампон, оперите и осушите ...

Стилиста за моделе ИГРАЈ ►

Стилиста за моделе

5
5 од 10 - 4006 гласова
Одиграно
40212
пута

Ви сте дизајнер Брац лутке. Тражи, микс и меч најновију популарне модне стилове и за њ ...