Besplatne Igre

Поравнајте драгуље

Игра Братз

Поравнајте драгуље

Поравнајте драгуље Оцена: 6/10

Поравнајте драгуље игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Поравнава драгуље у овој игри за бодове. Кликните два драгуља који су близу уместо размене. Када три или више идентична су заједно у реду или колони, они нестају и ви зарадите поене. У више идентичних предмета имати линију, више поена добијате њихов нестанак.Пирамида је сат времена да се игра.Игра се завршава када сви драгуљи нестати. Набавите на четири Братз лутке суочи за победу. На Братз Лове накита, тако да линије дијаманата различитих величина за победу.

Играно:

Ова игра је Играо: 26817 пута.положају 690 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 1586 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 26817 пута
Поравнајте драгуље

Бејевелед у којој морате да урадите редови идентичних елемената, као што су дијаманти. Да накита и драгог камења различитих величина. Морате да се стави у ред подједнако три дијаманти, може имати више од три и већих више поена добијате да нестане.Игра има за циљ да што више редова могуће у времену које сте дали. То је игра интелигенције и способности да брзо лоцирате могућности које имате на екрану између свих елемената. Ако волите накит, дијаманте и драго камење ово је игра која ће вам се допасти.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Поравнајте драгуље за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Братз флеш игра се зове Поравнајте драгуље. И запамтите ово је бесплатне игра зове Поравнајте драгуље и то је у вези са Братз. Наша нова игра Поравнајте драгуље је једна од најбољих игара Братз можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Поравнајте драгуље да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Поравнајте драгуље
НАЗАД

Братз највише одиграних утакмица

братз макеовер ИГРАЈ ►

братз макеовер

4
4 од 10 - 3554 гласова
Одиграно
46535
пута

Изаберите Братз стил који желите да дате. Прво, морате да се шампон, оперите и осушите ...

Стилиста за моделе ИГРАЈ ►

Стилиста за моделе

5
5 од 10 - 4006 гласова
Одиграно
40212
пута

Ви сте дизајнер Брац лутке. Тражи, микс и меч најновију популарне модне стилове и за њ ...