Besplatne Igre

клизање са братз

Игра Братз

клизање са братз

клизање са братз Оцена: 5/10

клизање са братз игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Спремни да клизати као звезда? Одаберите музику, направите своју рутину и бити следећи шампион клизању Братз! Одаберите музику, да направи добре резултате, потребно је велики музику, кликните на Братз музику коју желите да клизају и притисните наставите. Направите рутину, кликните на дугмад Назад Напред и види и вежбе које можете да изаберете. Када бирате комбинацију вам више одговара, превуците и отпустите у сваком од кутије празне, а садржи све вежбе и прешли на следећи екран видећете пуну годину на такмичењу, пред судијама резултат. Срећно!

Играно:

Ова игра је Играо: 37656 пута.положају 473 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 3518 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 37656 пута
клизање са братз

Братз су колекцију лутака који су веома познати међу девојкама, имају низ вредности као што су моде и спорта. У овој игри имамо Братз лутка је скејтер а ви сте је тренер.Лутка спортиста који се бави клизање, то сви Братз Слично као спорт и то веома добро. Сада играте са њим и да такмичење судије дају пуну марака. Изаберите сваку од вежби ће учинити у такмичењу и да та акција је фаворит публике и судије.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове клизање са братз за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Братз флеш игра се зове клизање са братз. И запамтите ово је бесплатне игра зове клизање са братз и то је у вези са Братз. Наша нова игра клизање са братз је једна од најбољих игара Братз можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом клизање са братз да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

клизање са братз
НАЗАД

Братз највише одиграних утакмица

братз макеовер ИГРАЈ ►

братз макеовер

4
4 од 10 - 3554 гласова
Одиграно
46496
пута

Изаберите Братз стил који желите да дате. Прво, морате да се шампон, оперите и осушите ...

Стилиста за моделе ИГРАЈ ►

Стилиста за моделе

5
5 од 10 - 4006 гласова
Одиграно
40201
пута

Ви сте дизајнер Брац лутке. Тражи, микс и меч најновију популарне модне стилове и за њ ...