Besplatne Igre

дадиље

Играјте игре дадиље

дадиље Игре

дадиље игре, тако да можете забавити сваког дана на нашем сајту, без инсталације или преузимање ништа. Ваша онлине рекреативни и забавни простор.

дадиље Бесплатне Игре

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Препоручена дадиље игра

чување лавиринт

 чување лавиринт игра ИГРАЈ ►

У овој онлине бесплатно игри коју дадиљу у замршену кући. У ... Прочитај више

дадиље фрее игре да играју бесплатно на српском и дадиље фрее фласх игре да се играју са најновијим играма сваки дан

дадиље Онлине Игре

Ново у дадиље

дадиље

Играјте бесплатне онлине игре на српском. Игре на дадиља и дадиљу, служе, мењања пелена, дајући купатило и све то новорођеног детета потребе нега. Нурсе игре. Нурсинг игре. Нега беба игре. Игре дадиља. Чување игре за девојчице. Набавите бригу о беби или детету да зараде новац. Урадите као девојке које се старају о деци суседа и на тај начин зараде новац.Веома честа активност међу суседима, у којима старији ћерке брига за децу комшилуку и пријатељима породице. Ако волите децу ове игре бебиситерке научи да се брине о деци, да их служе и би их сигурно и хранили. Беби нега симулатор, као што су професионалне дадиље који брину и штите мале куће. Бабиситтер игре. Игре јаслице у којој морате да се за негу беба купаца. Домаћих радника. Деце је пракса привремено брину о детету. Деце се најчешће изводи као посао од тинејџера за додатни новац.

дадиље Бесплатне игре, који су стварно смешно да играју бесплатно дадиље фласх игре. Ова категорија се односи на Нега беба игре, као што су професионалне дадиље. Игре дадиља, деца комшијама и пријатељима. Бабиситтер игре. Игре обданишта где деца брину о купцима. Сазнајте како да промени пелене, да се хране када беба зове или би га радо. Морате да знате о бебама да задовољи њихове потребе.Жена која то ради пуно радно време често назива Нана. Он је позвао да се повремено дадиљу старатељ деце. Домаће радник. Једна активност која многе девојке раде широм својим тинејџерским годинама и омогућава им да уче о заштити деце и имају своје прво искуство.Врста посла за бебиситерке такође варира од гледања за спавање детета, мењања пелена, играње игара, припремање оброка, да настави дете да чита или чак вожње (ако је у праву старост), у зависности од договора између родитеља и дадиљу.. Овде ћете наћи дадиље бесплатне игре да играју на српском језику, без потребе да инсталирате или преузмете било шта на рачунару, наши садржаји су 100% поуздани. Нови дадиље игре које су свакодневно ажурирани и најбоље игре за децу. дадиље дневне бесплатне игре и видео игре које можете да користите на рачунару и поделите их са вашим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама као што су Фацебоок, Твиттер или Гоогле Плус.