Besplatne Igre

Претражи Цоупле оф лица

Игра цртани филм

Претражи Цоупле оф лица

Претражи Цоупле оф лица Оцена: 5/10

Претражи Цоупле оф лица игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри меморије, морате да нађете исти лик цртаног карактера. Морате да притиснете леви тастер миша да бисте изабрали поље и померите миша да бисте листали. Освојите 100 поена, када вам је исто лице цртаног карактера, а ви изгубите 5 поена када не. Морате да пара знакова који су исти и тако они нестају. Ви ћете победити ако сте стекли сва лица нестају из игре екрана. Морате имати добру меморију да победи ову утакмицу.

Играно:

Ова игра је Играо: 10774 пута.положају 2128 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 298 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10774 пута
Претражи Цоупле оф лица

У овој игри меморије, морате да нађете исти лице лик цртаних филмова. Морате да пулс леви тастер миша да одаберете кутију и ви померите миша да се раселе. Можете освојити 100 поена, када вам је исто лице цртаног карактера, а ви изгубите 5 поена када не. Да ли имате добру меморију за лице? Овде морам да идем покупити свако слово и виде особу у њој. Морате бити сећања на људе које је било у картама које сте исекли. Када знате да две карте иста особа кликнете на њих и ако сте погодили су два слова нестају. То треба да буде у стању да одржи сваки од карактерним особинама. То је једноставан и забаван игра за особе са лепом сећању. Овде су цртани ликови, што је чини још више пријатељски и забавно. То је игра погодна и препоручује се за децу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Претражи Цоупле оф лица за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово цртани филм флеш игра се зове Претражи Цоупле оф лица. И запамтите ово је бесплатне игра зове Претражи Цоупле оф лица и то је у вези са цртани филм. Наша нова игра Претражи Цоупле оф лица је једна од најбољих игара цртани филм можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Претражи Цоупле оф лица да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Претражи Цоупле оф лица
НАЗАД

цртани филм највише одиграних утакмица

Борба Моћни ренџери ИГРАЈ ►

Борба Моћни ренџери

5
5 од 10 - 2642 гласова
Одиграно
41982
пута

У овој игри, морате Одаберите ренџер моћи да утерати банде Чудовиште и бити Цртани ф&# ...