Besplatne Igre

Мишел Обама

Игра Познати

Мишел Обама

Мишел Обама Оцена: 5/10

Мишел Обама игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Дали ти се свиђа Мишел Обама?Супруга председника Сједињених Америчких Држава. У овој игри, морате да се облаче Мишел Обама, прва дама САД, нехајно. Да равнати модел, морате да кликнете на иконе на десној страни екрана и одаберите одећу вам се допада, помоћу миша. Имате различите моделе одеће и прибор које можете изабрати. Пролазе поред различитих опција и видети гледајући је остало. Она је веома волео и дивио. Она ради напорно да помогну другима и заиста помаже деци да се хране у вашој земљи много побољшања.

Играно:

Ова игра је Играо: 9419 пута.положају 2431 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 72 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9419 пута
Мишел Обама

Мишел Обама је најважнија жена у Сједињеним Америчким Државама. Да ли је супруга Барака Обаме, председника Америке и адвокат. То је велика личност у својој земљи, који је радио у многим активностима у вези са друштвеним активизмом, спорт, једнакости и моћи. Сарађивао је са мужем у његовој политичкој каријери. Она је веома диве облачењем, је модеран и елегантан. Имате ову игру Дресс серијом костима, одеће, хаљине и прибор које имамо на располагању. Након правном факултету, била је сарадник у једној канцеларији закона у Чикагу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Мишел Обама за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Познати флеш игра се зове Мишел Обама. И запамтите ово је бесплатне игра зове Мишел Обама и то је у вези са Познати. Наша нова игра Мишел Обама је једна од најбољих игара Познати можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Мишел Обама да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Мишел Обама
НАЗАД

Познати највише одиграних утакмица

Супер Мр.Беан ИГРАЈ ►

Супер Мр.Беан

3
3 од 10 - 20760 гласова
Одиграно
239589
пута

Знамо да је господин Бин се чудно момак и воли да ради трикове. Али да ли замислити гос ...

Раде моје лице ИГРАЈ ►

Раде моје лице

4
4 од 10 - 14934 гласова
Одиграно
126309
пута

Ви сте хирург од личности. Нека буде као лепа и секси, као могуће појачање усне, образ l ...

Љубав Калкулатор ИГРАЈ ►

Љубав Калкулатор

5
5 од 10 - 1590 гласова
Одиграно
36735
пута

У овој игри морате да ставите имена 2 познатих и проверите цомпатибилидд између њих. ...