Besplatne Igre

Ко је то рекао?

Игра Познати

Ко је то рекао?

Ко је то рекао? Оцена: 5/10

Ко је то рекао? игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ова игра је битка између Меган Фокс и Мајк Тајсон. Појављује се израз који је рекао Меган Фокс или Мајк Тајсон, и морате да погодите ко је ова реченица између ове две личности, кликом на лице са мишем. Меган Фокс је позната глумица излази у великим филмовима. боксер Мајк Тајсон је добитник бројних награда. Обојица су рекли многи изрази који су постали познати, сада морате препознати који од њих двојице је рекао да фраза. Идентификује фразу и зарадите поене ако погодите који од њих двојице говорио казну.Познати датира игра између две познате личности.

Играно:

Ова игра је Играо: 9371 пута.положају 2806 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 74 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9371 пута
Ко је то рекао?

Белешке о позната глумица. Белешке једне боксер познат по својим наградама. Фразе које су рекли познате личности, а ви морате да одредите који је од ова два карактера је аутор цитат. Морате да идентификује аутора сваку од изјава које се појављују на екрану. Кликните мишем на један од два, када мислите да сте права особа. Ви ћете зарадити поене ако погодите који од њих двојице је рекао те речи. Ако имате добру меморију, или сте добри са одбитака који могу бити ваша омиљена игра. Ако сте љубитељ Меган Фокс и Мајк Тајсон ова игра вам се допада много.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Ко је то рекао? за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Познати флеш игра се зове Ко је то рекао?. И запамтите ово је бесплатне игра зове Ко је то рекао? и то је у вези са Познати. Наша нова игра Ко је то рекао? је једна од најбољих игара Познати можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Ко је то рекао? да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Ко је то рекао?
НАЗАД

Познати највише одиграних утакмица

Супер Мр.Беан ИГРАЈ ►

Супер Мр.Беан

3
3 од 10 - 20760 гласова
Одиграно
239664
пута

Знамо да је господин Бин се чудно момак и воли да ради трикове. Али да ли замислити гос ...

Раде моје лице ИГРАЈ ►

Раде моје лице

4
4 од 10 - 14934 гласова
Одиграно
126423
пута

Ви сте хирург од личности. Нека буде као лепа и секси, као могуће појачање усне, образ l ...

Љубав Калкулатор ИГРАЈ ►

Љубав Калкулатор

5
5 од 10 - 1590 гласова
Одиграно
36812
пута

У овој игри морате да ставите имена 2 познатих и проверите цомпатибилидд између њих. ...