Besplatne Igre

Направите речи са словима

Игра децу

Направите речи са словима

Направите речи са словима Оцена: 5/10

Направите речи са словима игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Сет комбинују слова за стварање речи. Морате имати енглески вокабулар да играју ову игру језика. Овде јениз писама у оквиру квадрата, као пиони у игри. Морате да ставите те чипове како тако да формирају реч која постоји. Имају бројне могућности приказаних у горњем левом. Ту можете да видите да ли сте решили и да сте оставили. Ставите сва слова у циљу формирања реч и дати проверите да ли сте урадили праву комбинацију.

Играно:

Ова игра је Играо: 117935 пута.положају 92 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 16146 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 117935 пута
Направите речи са словима

Игра да вежбају енглески. Ова активност ће се користити да вежбате ниво са том језику. Морате да користите слова које пружамо да створе све могуће речи енглеског језика. Ставите све у реду и притисните дугме да проверите комбинацију. Погледајте да ли сте у праву, а ви ћете бити у могућности да почну да створи још једну могућу реч. Образовни игра веома интересантно. Такође је веома забавна и заразна. Када је почео да свира са речнику нећете бити у могућности да се заустави постављање словима један по један да створи комбинације.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Направите речи са словима за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово децу флеш игра се зове Направите речи са словима. И запамтите ово је бесплатне игра зове Направите речи са словима и то је у вези са децу. Наша нова игра Направите речи са словима је једна од најбољих игара децу можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Направите речи са словима да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Направите речи са словима
НАЗАД

децу највише одиграних утакмица

модни за мишеви ИГРАЈ ►

модни за мишеви

4
4 од 10 - 5294 гласова
Одиграно
82523
пута

У овој игри можете да облаче овим слатким мишеве од Волт Дизни, Мики и Мини, и на тај на ...

бојанке ИГРАЈ ►

бојанке

5
5 од 10 - 9352 гласова
Одиграно
55086
пута

зека сликарске игре. инструкције: кликните и превуците Ваше Четка бирати боје и бој ...