Besplatne Igre

паинт лавове са бојама

Игра децу

паинт лавове са бојама

паинт лавове са бојама Оцена: 3/10

паинт лавове са бојама игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Сет од шарене боједивље животиње. У овој образовној игри можете да бојите са бојом лава, краља џунгле. Изаберите боје са четкицом и кликните на лава који желите да тоне боје,цео простор да се фарба ту боју. Инструкције: користите миша да обојите слику са четком. Само кликните на боју, а затим на лава. Можете да сликам са свим бојама које желите. Можете ли реално бојите, јер они заиста јесу, а затим на креативан начин, са свим бојама које желите.

Играно:

Ова игра је Играо: 37955 пута.положају 487 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 3.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Оцена на основу 2810 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 37955 пута
паинт лавове са бојама

Лав јекраљ џунгле,животиња која је на врху пирамиде ланца исхране. У овој игри морате бојење лава да сликас са свим бојама, за вас да изразите своју креативност. Можете да користите своју машту и покушајте да будете реални и да је крајњи резултат да изгледа као права ствар. Имају велику палету тонова за коришћење. Са четком добија сликам палету и кликните на површини од животиње до пуном колору. Лавови суомиљена животиња деце, за филмове и документарце. Наравно да ћете уживати децу са овој игри која ће им омогућити да развију своје капацитете.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове паинт лавове са бојама за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово децу флеш игра се зове паинт лавове са бојама. И запамтите ово је бесплатне игра зове паинт лавове са бојама и то је у вези са децу. Наша нова игра паинт лавове са бојама је једна од најбољих игара децу можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом паинт лавове са бојама да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

паинт лавове са бојама
НАЗАД

децу највише одиграних утакмица

модни за мишеви ИГРАЈ ►

модни за мишеви

4
4 од 10 - 5294 гласова
Одиграно
82528
пута

У овој игри можете да облаче овим слатким мишеве од Волт Дизни, Мики и Мини, и на тај на ...