Besplatne Igre

Килл Драгонс

Игра змајеви

Килл Драгонс

Килл Драгонс Оцена: 7/10

Килл Драгонс игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ова бесплатна онлине игра се ради о убијању змајеве. Они намеравају да уништи замак, и зато што могу да лете, они имају много више предности од тебе. Дакле, да би их порази, мораћете оружје опсадом. Циљ мишем, кликните и држите примарни тастер, и отпустите га када мислите да сте се окупили праву количину енергије. Стрелица ће ићи с лева на десно у параболично пуцао, па имајте то на уму када сте циљ. Стрелица с лева на десно на параболично пуцао, па имајте то на уму када сте се указују и ударио о змајевима. Убити све змајеве пре него што стигну на дворац.

Играно:

Ова игра је Играо: 10536 пута.положају 2310 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 140 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10536 пута
Килл Драгонс

У овој игри морате да убијају змајеве да нападну замак. Змајеви долазе лети и морате да пуца стрелице да убије непријатеља. Ако их не удари недвосмислено убију. Запамтите да у сваком нивоу ћете бити награђени са новчића које можете да користите за надоградњу своју опрему, поправке, или чак направити нову опрему. Ове фантастичне животиње нападну у групама, лете са десне стране екрана, а на левој страни морате да пуца стрелице. Када кликнете на змаја који падне мртав на водама мора где плута на следећи екран. Убити све змајеве и задржати мир и безбедност у дворцу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Килл Драгонс за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово змајеви флеш игра се зове Килл Драгонс. И запамтите ово је бесплатне игра зове Килл Драгонс и то је у вези са змајеви. Наша нова игра Килл Драгонс је једна од најбољих игара змајеви можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Килл Драгонс да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Килл Драгонс
НАЗАД

змајеви највише одиграних утакмица

Тхе Ваи оф тхе Драгон ИГРАЈ ►

Тхе Ваи оф тхе Драгон

6
6 од 10 - 3806 гласова
Одиграно
49572
пута

У овој игри, ви сте змаја и треба да трци у најбрже могућем року, али чувајте се опасноl ...

Деструцтор Змај ИГРАЈ ►

Деструцтор Змај

6
6 од 10 - 2388 гласова
Одиграно
49510
пута

У овој игри, ви сте једини змаја и да креирате ватрене лопте да униште куле и контролн ...

Драгон и стрелаца ИГРАЈ ►

Драгон и стрелаца

5
5 од 10 - 1518 гласова
Одиграно
45000
пута

У овој игри, ти си змај и морате да ухватим екстра обвезница, убити стрелци који может ...