Besplatne Igre

Слике на градском округу

Игра Пронађи Разлика

Слике на градском округу

Слике на градском округу Оцена: 4/10

Слике на градском округу игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, можете да видите две слике у делу града који изгледа исто, али оба имају двадесет другачија, тако да морате да их пронађете. За прелиставање екран само померите миша и кликните на леви тастер да открије разлике. Истина је да морате пазити довољно да пронађете све скривене детаље који се разликују између два фотографијама крововима предграђа. Забавите се са својим пријатељима и уживати у забавно време са овом једноставном, али заразна видео игре.

Играно:

Ова игра је Играо: 13592 пута.положају 1646 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 214 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 13592 пута
Слике на градском округу

Игра спот разлика је брз и лак начин да се забављају неколико минута и имате бесплатно или су досадни. Динамика ових игара је врло једноставна. Постоје две слике које изгледају слично, али они су приказане бројне разлике које морате наћи. Овде су 25 детаљи који скривају разлике између две слике. Да ли ћете бити у стању да их све пронађу пре времена понестане? Кровови који се појављују на фотографијама подсећају предграђа града, кровови редовној насеља које се могу наћи у центру града.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Слике на градском округу за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Пронађи Разлика флеш игра се зове Слике на градском округу. И запамтите ово је бесплатне игра зове Слике на градском округу и то је у вези са Пронађи Разлика. Наша нова игра Слике на градском округу је једна од најбољих игара Пронађи Разлика можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Слике на градском округу да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Слике на градском округу
НАЗАД

Пронађи Разлика највише одиграних утакмица

Симетрични Слике ИГРАЈ ►

Симетрични Слике

5
5 од 10 - 3048 гласова
Одиграно
40111
пута

У овој игри, можете да видите две симетричне слике, али оба имају десет разлике. Морат ...