Besplatne Igre

Направи акваријум

Игра Рибе

Направи акваријум

Направи акваријум Оцена: 5/10

Направи акваријум игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, морате да креирате сопствени акваријум. Да бисте то урадили, морате да играте игру у којој је неколико личности појављују као Цанди Црусх. Цифре су у квадрату, а ви морате да добијете три у низу хоризонтално или вертикално, најмање три једнаке. Слике могу да се замене за оне који су на његовој страни. Када прође ниво и зарадите поене које могу да инвестирају у куповину рибе или алги. Набавите тачке купити алге, рибе и све елементе акваријуму виртуелном.

Играно:

Ова игра је Играо: 41857 пута.положају 414 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 3364 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 41857 пута
Направи акваријум

У овој игри, морате да креирате сопствени акваријум. Да бисте то урадили, морате да играте игру у којој је неколико личности појављују у квадрат и морате да добијете у хоризонталне или вертикалне, најмање три вршњака. Слике могу да се замене за оне који су поред њене. Када прође ниво добијате поене које инвестирају у куповину рибе или алги. Игра у којој морате да направите акваријум. Морате да играте Цанди Црусх у својој верзији за поморство поена. Са тачке добијате ви купујете ствари за резервоар као морске звезде, сабљарке, сеахорсе, морске траве, шкољки и других морских животиња. Морате да креирате цео екосистем. Направите место где рибе и животиње могу да живе. Веома опуштајуће поставка са пливања рибе и алге заношење у покрету воде. Ако волите рибу ово је своју игру. Чинију да има и брига. Креирајте свој као место да своје водене животиње на забаван начин.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Направи акваријум за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Рибе флеш игра се зове Направи акваријум. И запамтите ово је бесплатне игра зове Направи акваријум и то је у вези са Рибе. Наша нова игра Направи акваријум је једна од најбољих игара Рибе можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Направи акваријум да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Направи акваријум
НАЗАД

Рибе највише одиграних утакмица

Упућивање Водолија ИГРАЈ ►

Упућивање Водолија

5
5 од 10 - 5642 гласова
Одиграно
79551
пута

У овој игри, морате изградити Водолија док играте Бејеуелед. Када завршите ниво Беј&# ...

Виртуелни Фисхбовл ИГРАЈ ►

Виртуелни Фисхбовл

4
4 од 10 - 3640 гласова
Одиграно
62923
пута

У овој игри, морате да направите свој виртуелни акваријум. Морате да напишете и одрж&# ...

Призор Делфин ИГРАЈ ►

Призор Делфин

5
5 од 10 - 1926 гласова
Одиграно
39226
пута

У овој игри, морате да направите делфина скоковима у пролазу прстен. Јер, кликните ми ...