Besplatne Igre

Хаљина Горе Хана Монтана

Игра Хана Монтана

Хаљина Горе Хана Монтана

Хаљина Горе Хана Монтана Оцена: 5/10

Хаљина Горе Хана Монтана игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри за девојке морају равнати Хана Монтана, нова звезда међу телевизијске серије за децу из Дизни каналу. Да бисте репродуковали види сваки избор хаљину са мишем и ставите га на фигуру модела.Певачица је поп звезда у телевизијској серији има двоструки живот као анонимни младог певача. У овој игри морате да се равнати Хана Монтана са одећом да крене у акцију. Можете видети фазу у којој сви навијачи чекају звезде да почињу да певају. Морате да изаберете одећу за њу, косе, накита и модних додатака.

Играно:

Ова игра је Играо: 10612 пута.положају 2188 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 246 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10612 пута
Хаљина Горе Хана Монтана

Хана Монтана је измишљени лик из ТВ серије.Улогу игра глумица Мајли Сајрус такође постала веома позната певачица. У овој игри морате да одаберете за своје костим, тако да морате да изаберете одећу, накит и прибор који мора да носи. Имате ципеле, сукње, хаљине, каишеви, панталоне, прибор и више одеће које можете изабрати за њу. Плаи Хана Монтана да се облаче карактера да делују, као што можете видети иза сцене његовог следећег свирку.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Хаљина Горе Хана Монтана за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Хана Монтана флеш игра се зове Хаљина Горе Хана Монтана. И запамтите ово је бесплатне игра зове Хаљина Горе Хана Монтана и то је у вези са Хана Монтана. Наша нова игра Хаљина Горе Хана Монтана је једна од најбољих игара Хана Монтана можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Хаљина Горе Хана Монтана да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Хаљина Горе Хана Монтана
НАЗАД

Хана Монтана највише одиграних утакмица

Хана Монтана стил ИГРАЈ ►

Хана Монтана стил

5
5 од 10 - 1892 гласова
Одиграно
24683
пута

У овој игри сте Хана Монтана\'с силуета и морате да креирате имиџ урбане њу. Да бисте тl ...