Besplatne Igre

Облачење до Хана Монтана

Игра Хана Монтана

Облачење до Хана Монтана

Облачење до Хана Монтана Оцена: 5/10

Облачење до Хана Монтана игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Доказати своје вештине са модом са овом активношћу у којој морате да се облаче карактер Хана Монтана са модерним одеће и прибора. У овој игри морате да се облаче нову поп сензација Хана Монтана. Да бисте покренули тестирање своју гардеробу, кликните на хаљину и вуче силуету Хана Монтана. Хаве ормар пун одеће за њу, дуге гаће, гаћице, сукње, кошуље, шалови, каишеви, хаљине, торбе, ципеле и одећу свих. Све ставке које можда треба за модерне одело.

Играно:

Ова игра је Играо: 13355 пута.положају 1614 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 464 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 13355 пута
Облачење до Хана Монтана

Поп звезда из Диснеи Цханел, тинејџер идола, Милеи Цирус у улози Хана Монтана. Прича о чувеног певача тинејџера који живе анонимну живот. Модеран девојка која мора да носи веома добро. Веома лепа млада. Морате да јој помогне да изаберу одећу да ће предузети. Кликните за њу сав накит и прибор. Наруквице, минђуше и привесци. Панталоне, сукње, хаљине и мајице. И сви модних додатака као што су ципеле, торбе, мараме, капе и више. Активност за модне љубитеље и љубитеља телевизијске серије.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Облачење до Хана Монтана за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Хана Монтана флеш игра се зове Облачење до Хана Монтана. И запамтите ово је бесплатне игра зове Облачење до Хана Монтана и то је у вези са Хана Монтана. Наша нова игра Облачење до Хана Монтана је једна од најбољих игара Хана Монтана можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Облачење до Хана Монтана да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Облачење до Хана Монтана
НАЗАД

Хана Монтана највише одиграних утакмица

Хана Монтана стил ИГРАЈ ►

Хана Монтана стил

5
5 од 10 - 1892 гласова
Одиграно
24647
пута

У овој игри сте Хана Монтана\'с силуета и морате да креирате имиџ урбане њу. Да бисте тl ...