Besplatne Igre

Сачувајте Цанди

Игра интелигенција

Сачувајте Цанди

Сачувајте Цанди Оцена: 6/10

Сачувајте Цанди игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој бесплатној онлајн игри, ваш главни циљ је да се уклони бундеве из фабрике слаткиша да сачувате слаткише. На екрану ћете видети замке, рупе и више ствари које можете да користите да бисте добили ослободити од бундеве, али не слаткиша. Једина ствар коју можете да урадите је да уклони платформе кликом на њих са мишем. Знајући ово, обратите пажњу на падинама, ременица, и више предмета који ће вам помоћи да убије бундеве. Запамтите, бомбона мора остати спасити!

Играно:

Ова игра је Играо: 7129 пута.положају 3350 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 24 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7129 пута
Сачувајте Цанди

Ова игра може се сврстати као игру интелигенције због тешког размишљања, који треба да се уради да реши ове загонетке. Интелигенција је дефинисан на много различитих начина са способностима укључене, али се не ограничавајући се апстрактним, мисли разумевања, само-свести, комуникације, учење, резоновање, имајући емотивну знање, планирање, задржавање и решавање проблема.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Сачувајте Цанди за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово интелигенција флеш игра се зове Сачувајте Цанди. И запамтите ово је бесплатне игра зове Сачувајте Цанди и то је у вези са интелигенција. Наша нова игра Сачувајте Цанди је једна од најбољих игара интелигенција можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Сачувајте Цанди да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Сачувајте Цанди
НАЗАД

интелигенција највише одиграних утакмица

симпсонс крижаљка ИГРАЈ ►

симпсонс крижаљка

6
6 од 10 - 20276 гласова
Одиграно
123428
пута

Дали ти се свиђа укрштенице? Дали ти се свиђа телевизијске серије Тхе Симпсонс? Инст&# ...

Онлине шах ИГРАЈ ►

Онлине шах

5
5 од 10 - 11332 гласова
Одиграно
105130
пута

Игра шах на мрежи! Покушајте да победи ову онлине игру и да оконча краља противника. И ...