Besplatne Igre

Луди камион на аутопуту

Игра Камион

Луди камион на аутопуту

Луди камион на аутопуту Оцена: 6/10

Луди камион на аутопуту игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Возите ову луду камион на путу, као брз као можете! Користите лево и десно стрелице да ротирате или преместите бочно, горе и доле стрелице да повећате или смањите брзину и размакницу за скок. Морате да избегне све аутомобиле који неће пустити. Ако то урадите зид скок притисните и држите ради. Морате да претекне све аутомобиле. Чувај се да не сви су направљени пре и не дозволите да иду, а затим користите размакницу за скок преко њих и задржати ради на вашем Мад Дасх низ пут.

Играно:

Ова игра је Играо: 212960 пута.положају 41 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 21788 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 212960 пута
Луди камион на аутопуту

Диск овај камион што је брже могуће! Притисните леви и десни тастере са стрелицама да усмери, горе и доле тастери за контролу брзине, иразмакницу за скок. Трке игре са камионом. Морате да возите камион у тркачком аутомобилу у пустињи. Аутомобили покушати да спречи свој пут и све су подешене на истој брзини једни поред других. Аутомобили су препреке морате да превазиђе да се крене напред. Беатс све у овој трци брзог кроз пустињу. Можете избећи препреку или скок преко да потрошите. Циљ је да се не заустави и добити далеко пре краја. Сваки ниво премашила узрокеследећи брже, више препрека и треба више брзина. За тестирате своје вештине вожње.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Луди камион на аутопуту за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Камион флеш игра се зове Луди камион на аутопуту. И запамтите ово је бесплатне игра зове Луди камион на аутопуту и то је у вези са Камион. Наша нова игра Луди камион на аутопуту је једна од најбољих игара Камион можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Луди камион на аутопуту да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Луди камион на аутопуту
НАЗАД

Камион највише одиграних утакмица

најјачи камион ИГРАЈ ►

најјачи камион

5
5 од 10 - 188468 гласова
Одиграно
1139468
пута

погон на свету најјачих камионом све до циља у овом 3Д игра са реалним физике. употреб ...

Монстер Труцк Раце ИГРАЈ ►

Монстер Труцк Раце

5
5 од 10 - 4328 гласова
Одиграно
69121
пута

Овај аутомобил игра је пун акције, брзине и велике магнета са великим точковима. Ова & ...