Besplatne Igre

Препрека са камионом

Игра Камион

Препрека са камионом

Препрека са камионом Оцена: 3/10

Препрека са камионом игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Обрачун у игри морате да се обрачунава када сте кочница свој аутомобил да прескочи препреку. Морате да се превазиђепрепрека на путу, и заустави на време пре удара камени зид. Постоји много нивоа, али уз мало праксе ћете постићи ништа превазићи. Морате добро мерење снаге у скоку да се избегне ударање следећу ствар је на путу, или пада преко препреке. Активност која ће тестирати вашу способност да контролише власт.

Играно:

Ова игра је Играо: 52467 пута.положају 306 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 3.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Оцена на основу 3640 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 52467 пута
Препрека са камионом

Игра обрачуна. Мораћете да добро израчунати када морате да успорите свој камион, да скочи препрека на путу и зауставити на време пре удара камени зид. Постоји много нивоа, али уз мало праксе успете да све превазиђе. Сет скок преко препреке са колима. Али морате да направите добру претпоставку и скок без удара заштите које су доступне након препреку. Морате да се избегне препреке скачући, контролишеуби стопа. Возим камион са свим могућим снагом, али водећи рачуна да не прође мету. Скочи над опасним објектима или целу линију аутомобила. Као да су оне опасне вратоломије са возилима у стварном животу. Ми видимо на телевизији као чињеница у акцију и авантуру. Ово се ради оистом и опонашају оне храбар скакање читав низ аутомобила или аутобуса.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Препрека са камионом за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Камион флеш игра се зове Препрека са камионом. И запамтите ово је бесплатне игра зове Препрека са камионом и то је у вези са Камион. Наша нова игра Препрека са камионом је једна од најбољих игара Камион можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Препрека са камионом да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Препрека са камионом
НАЗАД

Камион највише одиграних утакмица

најјачи камион ИГРАЈ ►

најјачи камион

5
5 од 10 - 188468 гласова
Одиграно
1139511
пута

погон на свету најјачих камионом све до циља у овом 3Д игра са реалним физике. употреб ...